Frosting med smør

Hindbærlagkage

img_3435

Den her hindbærlagkage består af chokobunde, friske hindbær og en cremecheese/hindbærcreme. Den er pyntet med lyserøde buttercream roser og guldkugler. Og så smager den bare af sommer og sol.

img_3453

Opskrift:

Chokobunde:

125g hvedemel

50g smeltet smør

1 1/2 dl mælk

150g sukker

1 1/2 tsk bagepulver

1 æg

1 tsk vanillesukker

1 nip salt

2 1/2 spsk usødet kakao

Rør alt det tørre sammen. Pisk smør og mælk i det tørre. Tilsæt ægget og pisk igen.

Hæld dejen i en springform og bag ved 185 grader i ca 30 minutter. Bagetiden kan svinge en del afhængig af ovnen, så hold øje med kagen.

Lad kagen køle helt af før du deler den i to bunde.

Cremecheese/hindbærcreme:

100g blødt smør

200g friskost

300g flormelis

1 tsk vanillesukker

1-2 tsk hindbærekstrakt

Lidt rød pastafarve

Det hele piskes hurtigt sammen til en ensartet creme.

Når der er friskost i en creme må man endelig ikke piske for meget, ellers bliver cremen alt for tynd.

Frosting:

400g blødt smør

400g flormelis

1 1/2 tsk vanillesukker

Lidt mælk

Pisk smør, flormelis og vanillesukker sammen. Juster fastheden af smørcremen med mælken lidt af gangen, til den er præcis som du ønsker.

img_3434

Læg de to kagebunde sammen med hindbærcremen og friske hindbær.

Pynt tilsidst med roser og afslut med guldperler.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frosting med smør