Limemousse kage

Knækbrød

img_9877kopi

Jeg bager ikke udelukkende søde sager, engang imellem bliver det også til brød og salte snacks.

De her knækbrød er fyldt med frø og kerner, de er super lækre og så smager de bare altid af èn til.

De kan varieres i et væk, ved at skifte ud i de forskellige frø og kerner. Den her opskrift er som vi nu allerbedst kan lide dem her i huset. De er nemme at lave, også sammen med børnene.

Opskrift:

1 dl havregryn

1 dl sesamfrø

1 dl hørfrø

1 dl solsikkekerner

1 dl græskarkerner

3 1/2 dl hvedemel

1 tsk bagepulver

1 1/2 tsk salt

2 dl vand

1 god dl olivenolie

Rør alle de tørre ingredienser sammen.

Tilsæt vand og olie og rør det til en ensformig masse.

Rul dejen tyndt ud imellem to stykker bagepapir og placer det på bageplader, der er til 2 bageplader i portionen.

Skær dejen, med et pizzahjul, i den størrelse du gerne vil have dit knækbrød.

Bages ved 200 grader i 10-15 minutter.

Lad knækbrøddet køle af på en rist.

Opbevares i kagedåse.

Velbekomme!

img_9879kopi

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Limemousse kage