Abrikos cheesecake med krystaliseret chokolade

Burgerboller

img_0022kopi

Der er ikke noget bedre end en hjemmelavet burger, og der hører der sig hjemmebagte burgerboller til.

De her er lette, luftige og saftige. Og så har de fået et ordentligt drys sesam.

Opskrift:

75g gær

2 1/2 dl lun mælk

125g smeltet smør

1 tsk salt

1/2 spsk sukker

500g hvedemel

Rør gæren ud i mælken. Rør smøren i.

Tilsæt salt og sukker.

Tilsæt hvedemel og ælt dejen godt igennem.

Lad dejen hæve til dobbelt størrelse (ca. 30 min.)

Del dejen i 8 stykker og form den til store flade boller.

Lad endnu engang dejen hæve, denne gang ikke helt til dobbelt størrelse.

Pensl med æg og giv dem et godt drys sesam.

Bages ved 225 grader i ca. 15 minutter.

Velbekomme!

img_2335kopi

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Abrikos cheesecake med krystaliseret chokolade