Appelsinboller

Dulce de leche cheesecake

img_9369kopi

Den her cheesecake smager så englene synger. Den er fløjlsblød med en dejlig smag af karamel.

Opskrift:

Bund:

200g digestive kiks

100g smør

Put bagepapir i bunden af en springform.

Knus kiksene og smelt smørret.

Bland delene sammen og fordel det i en springform. Pres det godt sammen, evt med bunden af et glas.

Stil kagen på køl.

img_9371kopi

Ostemasse:

5 blade husblas

200g friskost

1 glas/dåse dulce de leche karamel

50g flormelis

1 tsk vanillesukker

2 1/2 dl fløde

Udblød husblas i koldt vand i 10 minutter.

Pisk friskost, dulce de leche, flormelis og vanillesukker sammen.

Smelt husblas og vend det forsigtigt  i ostemassen.

Pisk fløden, og vend det sammen med ostemassen.

Fordel ostemassen over bunden.

Stil kagen på køl til den er stivnet. Gerne til dagen efter.

Velbekomme!

img_9370kopi

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Appelsinboller