Strawberry cheesecake glutenfri og mælkefri

Vanille/marcipan bunde gluten- og mælkefri

img_0646kopi

Den her kagebund skal du ikke snyde dig selv for, heller ikke selvom du både spiser gluten og mælk. Den er saftig og lækker og smager fantastisk af både vanille og marcipan.

Jeg lavede bunden til en kage, til min nieces fødselsdag. Jeg kombinerede to bunde med hindbærmousse, brombærmousse og en lækker browniebund.

img_0794

Bunden er super nem at lave og har en forholdvis kort bagetid.

Spis den som den er, evt med lidt frugt til.

Eller brug den i en kage og kombiner den med lige præcis det du godt kan lide.

Opskrift:

170 g rørsukker

3 æg

1 tsk vanillesukker

1 knsp vanillepulver

50 g marcipan

100 g plantesmør

50 g glutenfri havremel

25 g mandelmel

40 g rismel

10 g kartoffelmel

Pisk rørsukker, æg, vanille og marcipan sammen til en luftig masse. Riv evt marcipanen først.

Pisk smørret i massen til den er ensartet.

Bland melet sammen og vend det forsigtigt i æggemassen.

img_0641kopi

Beklæd en springform med bagepapir i bunden. Hæld dejen i springformen og glat den ud.

Bag kagen ved 200 grader i ca. 20 minutter.

img_0642kopi

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Strawberry cheesecake glutenfri og mælkefri