Gammeldags fastelavnsboller

Skiferie i Norge

7f3e8294-9ed7-4fa4-9457-f3d0d3f9ee9c

Der er lidt stille på bloggen i disse dage. Vi er nemlig taget til Norge på skiferie. Min søster og jeg, er vokset op med skiferie i Norge, så derfor er det naturligt for os, at bevæge os mod vores naboer i nord, når vi skal på ski. Især hvis man har mindre børn med, som os, synes jeg, at Norge er det bedste valg til skiferie. Og så er det bare så nemt med færgen.

090b570a-81d4-4f36-bd07-002c86a20194

Det er da også min søster og hendes familie vi er afsted sammen med.

Hvilket betyder  at alt kage osv, skal være gluten- og mælkefrit, da min niece ikke tåler nogle af de ting.

Til denne tur lavede jeg tre slags muffins (vanille, banan og jordbær), en chokoladekage og en stak pandekager. Det hele kom på frost straks efter det var bagt, og derfor er der nu nybagt kage til hele turen.

Opskrifterne kommer selvfølgelig op på bloggen, når jeg lige kommer hjem og får lidt bedre tid. For lige nu gælder det familien og sneen. 🙂

9945874f-2266-4cef-9d23-2049e40897e5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gammeldags fastelavnsboller